Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2010 16:28 - Отровните митове, които ни разделят
Автор: antikom Категория: Политика   
Прочетен: 13701 Коментари: 29 Гласове:
14

Последна промяна: 29.09.2010 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

1.    БКП и превратът на 9 юни 1923 г.
Помни 9 юни, пази 9 септември”

     В първия документ на ЦК на БКП - "Позив към работниците и селяните България", превратът се определя като "въоръжена борба между градската и селската буржоазия" и се призовават трудещите се да не се месят в нея, за да не "си горят ръцете в огъня и да вадят кестените за други, за своите експлоататори и потисници".
     Още в деня на преврата, когато земеделските отряди обкръжават Плевен под ръководството на сваления земеделски министър Александър Оббов, заместник-началникът на Генералния щаб на армията от София телеграфира на подполковник Никола Стайчев в Плевенския гарнизон, че "има разбирателство с комунистите". Това споразумение скоро се материализира в телеграмата на организационния секретар на ЦК на БКП Тодор Луканов. Тя фактически е съставена с участието на новия вътрешен министър полковник Иван Русев. Той с министерския си автомобил отвежда Т. Луканов в завзетата от военните сграда на Централна поща и осигурява предаването на телеграмата в провинцията. По спомени на участници в акцията в Плевен, местният ръководител на комунистите Асен Халачев разговаря по телефона с Т. Луканов и лично се уверява, че телеграмата не е фалшификация на властта.

     По доклад на Видинския окръжен управител:
     "В Лом комуниста - кмет Кр. Пастармаджиев дава в услуга на войската общинските кола и коне и служещите в общината комунисти са взели участие в борбата срещу дружбашите в деня на свалянието им от власт, които се опитваха да възстановят стария ред". Същият комунистически функционер лично заплашва комунистите от Кнежа с арест при съпротива срещу новата власт
.
     Именно за да си осигури поддръжката на БКП, кабинетът предприема мерки, към които ЦК на комунистите е твърде чувствителен. Те се свеждат до пряко субсидиране на партията им от властите чрез държавния бюджет. В средата на юни 1923 г. правителството постановява ревизия на оборотните кредити по прехраната, отпускани от земеделското управление на големите градове. Отсрочка при връщане на кредитите може да даде само Дирекцията на държавните дългове. Въпреки това, ръководената от комунисти Плевенска община, където те са оказали решително съдействие при укрепване на новата власт, получава изключителна привилегия. Погасяването на нейните неголеми задължения - под 2 млн. лева, е разсрочено до 1927 г. от Министерския съвет.


    
2.    Септември ще бъде май

 

     На 5,6 и 7 август 1923 г. По указание на Коминтерна се свиква заседание но ЦК на БКП, за поемане на курс към въоръжено въстание. Против са били Никола Пенев /брат на критика Боян Пенев, Димитър Благоев-Дядото иТодор Луканов /не е присъствал на заседанието, но се е възпротивил по късно/. Ръководителите на въстанието изпращат предварително своите семейства в Белград. Въстанието не среща подкрепа от народа и затихва.


3.    Терорът след септември 1923 г.

Ужасен терор, кръв и кланета, но.... Проведени са терористични избори на които мнозинството в Народното събрание е спебелено от коалицията „Демократичен сговор” и БРСДП/о/.
1924 г. Амнистия за участниците в двата метежа. Имената на амнистираните комунистически водачи ще се появят през месец май 1924 г. на Витошката конференция, където се приема курс за ново въоръжено въстание, терор и „експроприации. Началото на „Червения терор”.

Атентатът в черквата „Св Крал”, сега Св. Неделя”. Списъкът на убитите по време на атентата е скрит и до сега и не е известно колко жени и деца са загинали тогава.


     Някои от подвизите на комунистическите четници – борци за свобода

     ” Из цялата страна плъзват терористични банди и чети. Ето част от самопризнанията на Тодор Грудов, водач на една прочула се през 1924 чета, и неговите четници: “Откраднахме два овни…. нападнахме къщата и му обрахме 60 хил. лева…. убихме двама селяни… ограбихме общината, взехме всички пушки…. нападнахме селски къщи, ограбихме около 40 хил. лева и два коня… ” и т.н. и т.н.
Как са преминавали акциите на четата? “Атанас Премянов застреля свещеника… Атанас Премянов уби с дърво гайдаджията и му отряза ушите…. Георги Янчев уби Г.Б., а Атанас Премянов му отряза едната ръка и единия крак… Тодор Грудов и Георги Янчев стреляха през прозореца и убиха Г.И., както си вечеряше с децата… Атанас Премянов разпори с ножа си капитан Б., отряза му ръцете и краката и след това бръкна в корема и му извади червата и след това дробовете и ги закачи по пироните на вратата.”

“На 17 септември четата напада трудовашката група в местността “Падалото” – в момента, когато групата е била вече готова да отиде на работа. Тук бива убит капитан Багрянов по най-отвратителен и зверски начин. Ранен и заловен, Багрянов бива докаран при Т. Грудов, който дава заповед на разбойниците Коста Петров и Атанас Премянов да го бият с прикладите. С пронизано рамо, пробита глава, облян в кърви, Багрянов изгубва силите си и пада в безсъзнание. Свестяват го и наново започват безмилостни удари с прикладите. Под страх от разстрел дава се заповед всеки трудовак да удари с по едно дърво своя началник.
Изнемощял, облян в кърви, Багрянов изгубва сили и пада в безсъзнание. В това положение Коста Петров и Желязко Янев опитват ножовете си в гърдите на нещастния Багрянов. Тежките охкания и стенания, изтръгнати от разкъсаните гърди на умирающия, не трогват главорезите. И още не издъхнал, започва се оная страшна и зверска операция, която би отвратила и найкоравото сърце. Ръцете и краката на Багрянова биват отрязани и закачени по дърветата, а червата извадени и захвърляни по продължение на лагерната ограда. Тук садизмът взема най-голямо проявление, като надминава и най-кръвожадния звяр. И нека се знае, че Багрянов цели 3 години устояваше на фронта своя дълг и трябваше да бъде убит по най-зверски начин в своята родина и то от ръцете на разбойници.”
     Последвалата реакция на правителството е наречена „Бял терор”, а провелите го и до сега се наричат убийци и касапи. В последващия период до 1939 г Царство България е спокойно и става икономически лидер на Балканите.

     Няма да се спирам сега на началото на въоръжената борба на комунистите с „монархофашизма”. Ще отбележа, че през 1940 г. са проведени свободни избори и БРП /комунисти/ спечелват 10 депутатски места. Имената на депутатите комунисти са скрити от  обществото /защо?/. След заповедта от Москва, те напускат Народното събрание и са разследвани от властите за антиправителствена дейност.

4.    Отрязаните партизански глави

     В обемистото си изследване „Партизанският терор и вартоломеевите нощи в пазарджишкото краище” ст. н. с. Тодор Балкански разкрива една отдавна изопачена истина – тази за рязаните партизански глави. „Да, отрязани глави в историята на българското партизанство съществуват – потвърждава д-р Балкански. – Тази варварска практика, която никъде няма законова основа, в историята на българското право и обичаи е регистрирана многократно. В конкретния случай става въпрос за отрязаните партизански глави, поставени пред пленените след Разгрома на антонивановци четирима седнали партизани и три партизанки, изправени.
Тази снимка е поместена в книгите на всички мемоаристи, които пишат за отряд „Антон Иванов”. Преди присъстваше и в учебниците на българското образование. Агитационната цел беше да представи варварството на българския фашизъм. Варварство действително е съществувало, но при липсващ фашизъм!
Моето участие в разшифроването на енигмата с фотографията е следното:
     През 1975 г. описвах топонимията в Пещерско. Един от информаторите ми беше стар, най-старият горски от Батак, когото наричаха Чичката, По тогавашната линия за издаването на книгата „Топонимията на Пещерско”, която беше тема в Научно-изследователската програма „Родопи”, трябваше да бъдат включени задължително и имената на партизанските обекти, като Ровно, Техеран и подобните им.
Като разбра интереса ми към истината за партизанското движение в неговия горски участък, старият горски се усмихна под много добре поддържания си хайдушки мустак. Тогава ми разказа тази история, която записах:
     „Когато войската подгони партизаните, те започнаха да правят много беля в моя участък. Където видеха хижа или сграда на Горското, в която бяха останали провизии за зор-заман, разбиваха вратата и влизаха вътре; обираха всичко и я запалваха. Така до Караджа дере. Тръгнах след цялата шумотевица. Партизаните напред, войската след тях. Аз с коня по високото. Те вървят. Аз вървя. И гледам от време на време с бинокъла. Падне партизанин, шумкар викахме тогава. Един човек излизаше от редицата с брадва или топор в ръцете и му отсичаше главата. Падне друг партизанин – същото. Който падна – режеха му главата. Войската и полицията вървяха отзад и събираха главите.

В далечината не можах да позная по лице човека, който сечеше главите на падналите. По-късно, като се върнах в село и разказах какво съм видял, вече се говореше, че тая работа я вършел един нашенец. Той не остана жив. Живееше наблизо.
За съжаление името на екзекутора не съм отбелязъл в записките, но не можех да го забравя. Казваше се Чолаков. Като малкото му име съм забравил.”


Тагове:   митове,   мардери,


Гласувай:
14



1. анонимен - НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!
29.09.2010 16:55
КОМУНИСТИТЕ НА ПОЛ-ПОТ, УБИВАХА С КИРКИ И ЛОПАТИ ,ЗА ДА НЕ ХАБЯТ КУРШУМТИЕ!
ТОВА СА ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ!
САМО НЕ РАЗБРАХ -СПОМЕНАТИЯ АТ.ПРЕМЯНОВ, РОДНИНА ЛИ Е НА ДНЕШНИЯ, КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ?
...И АКО ДА--КАКВА Е РОДНИНСКАТА ИМ ВРЪЗКА??!
цитирай
2. antikom - Баща или вуйчо е. Но си е от техните
29.09.2010 17:26
анонимен написа:
КОМУНИСТИТЕ НА ПОЛ-ПОТ, УБИВАХА С КИРКИ И ЛОПАТИ ,ЗА ДА НЕ ХАБЯТ КУРШУМТИЕ!
ТОВА СА ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ!
САМО НЕ РАЗБРАХ -СПОМЕНАТИЯ АТ.ПРЕМЯНОВ, РОДНИНА ЛИ Е НА ДНЕШНИЯ, КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ?
...И АКО ДА--КАКВА Е РОДНИНСКАТА ИМ ВРЪЗКА??!

Аз съм махнал повечето от потресаващите данни. Негов "специалитет" е бил зашиване на отрязана глава в корема на убит враг. Данните са от протоколи на полицията и от тогавашна преса.
цитирай
3. grigorsimov - Превратите 1923 г., 34г. и 1944г. са масонски, начело с евреина Кимон Георгиев.
29.09.2010 20:05
Кимон Георгиев е бил масон и 40 години - таен член на КПСС. А масоните и комунистите са "братя" по идеи и по служба - на евреите. Затова и отношенията помежду им след преврата 23-та г. са толкова дружески.
А за садизма им, проверете по възможност народността на отявлените садисти - от какъв произход са!
цитирай
4. ok3223 - Аве ти глупак ли си или се праиш такъв
30.09.2010 02:01
Събрали сте се отбор откаченяци. Дали си ги чел тези лъжи ти поне. Много се съмнявам. Нямааш вид на толкова глупав. Разчиташ някой примат да се хване на наредените и подредени, като за парад евтини лъжи, за които "някой" ви дава добри парици.
ОНО ЗА ПАРЪТА, ТАКИВА КАТО ВАС, ПРОДАВАТ И ДУШЪТА.
Има ли купувачи на кал и помия. У Булгаристано продавачи -бол.
цитирай
5. анонимен - Събрали сте се отбор откаченяци. ...
30.09.2010 08:46
ok3223 написа:
Събрали сте се отбор откаченяци. Дали си ги чел тези лъжи ти поне. Много се съмнявам. Нямааш вид на толкова глупав. Разчиташ някой примат да се хване на наредените и подредени, като за парад евтини лъжи, за които "някой" ви дава добри парици.
ОНО ЗА ПАРЪТА, ТАКИВА КАТО ВАС, ПРОДАВАТ И ДУШЪТА.
Има ли купувачи на кал и помия. У Булгаристано продавачи -бол.

Защо съдиш за всички по себе си?!? Някои хора могат да мислят. Пък и се заслушват в разказите на стари хора, очевидци на доста събития. А не ограничават знанията си до парнийния бюлетин.
цитирай
6. анонимен - Защо от 23-та?
30.09.2010 17:16
За започваш от 23-та драги ми "изследователю" ?? Що не провериш кво е станало с 250-те осъдени от военен съд за участие във Войнишкото въстание? След 49 дни без вода, храна, бой, разстрели амнистията на дошлото след капитулацията правителство на Стамболийски заварва живи 39 души по кожа и кости
цитирай
7. анонимен - Бъди спокоен. Много неща ще кажа. Но проверени.
30.09.2010 17:31
анонимен написа:
За започваш от 23-та драги ми "изследователю" ?? Що не провериш кво е станало с 250-те осъдени от военен съд за участие във Войнишкото въстание? След 49 дни без вода, храна, бой, разстрели амнистията на дошлото след капитулацията правителство на Стамболийски заварва живи 39 души по кожа и кости

Включително и за участие на бъдещи комун. водачи в разгрома на метежа, наречен "войнишко въстание".
цитирай
8. yotovava - Уфффф
30.09.2010 17:36
змейско е.....
цитирай
9. samvoin - Преврата на 09. 06. 1923 - а година и ...
30.09.2010 17:50
Преврата на 09. 06. 1923 - а година и преврата на 09.09.1944 - а година е от едни и същи сили и едни и същи "мозъци" и това е доказано вече на моя блог.
Юдео - масонски творения.
Без разбира се да отричам, че правителството на Стамболийски е предателско /макар и законно избрано/, както и тези на Муравиев и Багрянов, да ги наричам добри за България...
цитирай
10. nakom - Айде пак Катана
30.09.2010 20:43
има какво да каже и за войношкото възстание
А Премянов винаги ми е бил симпатичен, доста офицерски боклуци е поизбил.Да, офицерски боклуци, от тия същите които с педераста-цар загубиха всичките войни които уж можеха да спечелят, оцеляха почти на 90% но погребаха 200 000 войника, после установиха терор, 2 преврата, няколко метежа и десетки хиляди избити без съд и присъда, цунаха Хитлер с което докараха комунизма, а после искаха да избягат за да продължели да служат на Н.Ц.В. Симеончо с насраното дупе.А потомците им и до ден днешен лаят, какви достойни били, и как пазели Царя и Отечеството.Олигофрени
Та за Премянов ми е думата, само той им е действал много добре.Затова и Странджа е била относително чиста от пагонни олигофрени, и там няма много опожарени села като Бойник например, зърнени бунтове, Коста Пекянаци и прочие.
Четете деца, безплатно е :-)
цитирай
11. анонимен - Така, като се разпениш си много забавен. Но лъжеш.
30.09.2010 21:48
nakom написа:
има какво да каже и за войношкото възстание
А Премянов винаги ми е бил симпатичен, доста офицерски боклуци е поизбил.Да, офицерски боклуци, от тия същите които с педераста-цар загубиха всичките войни които уж можеха да спечелят, оцеляха почти на 90% но погребаха 200 000 войника, после установиха терор, 2 преврата, няколко метежа и десетки хиляди избити без съд и присъда, цунаха Хитлер с което докараха комунизма, а после искаха да избягат за да продължели да служат на Н.Ц.В. Симеончо с насраното дупе.А потомците им и до ден днешен лаят, какви достойни били, и как пазели Царя и Отечеството.Олигофрени
Та за Премянов ми е думата, само той им е действал много добре.Затова и Странджа е била относително чиста от пагонни олигофрени, и там няма много опожарени села като Бойник например, зърнени бунтове, Коста Пекянаци и прочие.
Четете деца, безплатно е :-)

По данни от доклада на Парламентарната Комисия на Отечествения Фронт, създадена през 1945, за да разкрие "зверствата на фашизма", която съзнателно и добросъвестно изброява по именно жертвите.
За периода от 1923 (вкл. Септемврийското въстание) до 1944 жертвите са 5 632 – убити, екзекутирани (по присъда), умряли в затвора или вследствие на престой в затвора. От 1941 до 1944 - период на война и на ”антифашистка съпротива” са осъдени и екзекутирани 357 души ОБЩО, не само участници в ”съпротивата” – сравни с успехите” на ”народния съд”. Това е за лъженето.
По въпроса, че ти харесват садисти, нищо не мога да направя. По-скоро е работа на психиатър.
цитирай
12. nakom - Катана моля те
01.10.2010 07:48
звучиш като нацистчетата от форумите - "учените доказаха че убитите евреи са само 300 000 а другото е конспирация" итн итн.Аз вярвам на доказателства.
Искам да видя сканировка на тоя доклад.Искам да видя жълтата хартия, или поне неин скан с подписи и всичко.И цифри изброени съответно, ама на хартията, и подписи през 1945 г, че са толкова убитите.Ако се чуеш какви тъпотии ги плещи отплеснатият ти мозък, че през 1945 г. тая размирна година, някой е признал и подписал документ, че жертвите на властта която са били заети да правят на пестил и развенчават, са колкото от минал трактор през селски събор.Ти си луд бе, няма жив човек, който да се подпише под тия цифри през 1945г, та ако ще и да е истина.Дай ти казвам тоя доклад, дето не си го виждал, само си го чел в блога на някой такъв като тебе, дай скан, дай музей където се намира, дай архив, искам да го прочета.Имам право, и ти ще дойдеш с мен, ще го сканираме и ще го качим.И ако не си прав, див ще те направя г-н Информираност.
Има в нета качен списък, с над 3000 убити партизани само за периода 1941-1944 г.Само в споменатото село Бойник са изгорени над 1000 човека, да не говорим за убитите в Гърция и Македония.
Дори и според най-десните автори, партизанското движение е било от над 5000 човека в апогея си, искаш да кажеш че тия хора са излезли в балкана защото им е било мирно и тихо ли?Ей така, от комунизъм.
Отвори архивите на парламента, има записи от 1923-1924 г, на парламентарните комисии занимавали се (по точно опитвали се да се занимават) с жертвите на армията.Има и доста добри писания по англоезичният интернет.има жертви, и то са много.Затова и сега комунистите са нахални, защото жертвите на предният режим са много добре отразени, документирани и извадени на международно слушание.Затова и ООН не ни е давало заем, затова и Рене Шарон се е молил да ни отпуснат пари за бежанците, затова и има Шаронова махала.Абе чети бе, това не е на дядо ти редосеялката.Не блогове, книги чети.Колкото и да те плаши което.
цитирай
13. анонимен - Ако искаш да видиш въпросния документ
01.10.2010 08:18
Иди в Парламента и си го виж сам. Направи си скан и тогава прави всички ни на пестил. Село Бойник - изгорени над 1000 човека? Ти хептен ни взе за канарчета.
цитирай
14. анонимен - Аман от Чукчета, писна ми
01.10.2010 09:15
Според идиотчетата, като Катана, Евреите са създали Вселената, после Дяволът, наречен комунизъм. Такива като Катана в тези Блогове са едно кафе съидейници. Ще им разкажа нещичко, дано се усетят. Едно Чукче, след като събрал много кожи, отишъл в близкия град, продал ги, взел много пари и се чудил, какво да ги прави. Влязъл в първия магазин, където продавали дрехи, бельо. Купил си нови кожени панталони. Попитал продавачката за какво служи бельото. Тя му обяснила, че като ги облече, ще му е по-чисто и по-топло. Купил Чукчито бельото, облякъл го, натоварил останалото купено в шейната и тръгнал да си ходи. Нещеш ли, по пътя му се доходило. Клекнал Чукчето да се изходи, ама свалил само кожените гащи, забравил за слипа. Изходил се Чукчето, вдигнал кожените гащи, огледал се - няма следа от изходеното. Качил се отново в шейната, седнал и нещо му затоплило задника. Тогава Чукчето си казало: "Вярно ми каза продавачката, хем е по-чисто, хем е по-топло". Разбрахте ли ме господин Катана и вашите привърженици. Вие сте, като Чукчетата. Навсякъде осирате, но не виждате че лайната са ви на задника, а не навън. Затуй, като прочета, че автор на подобни изложения сте Вие или някой от Вашите съмишленици, направо давам накъсо и не Ви чета глупостите. Кой знае защо ли го прочетох сега и реших най-после да Ви кажа, не бъдете повече Чукче.
цитирай
15. nakom - къде в парламента тикво
01.10.2010 10:32
архив, папка, деловодството ли е, ИТ отдела ли е?дай джокер, нали си го видял.Що се дърпаш бе, ще черпя кафе
цитирай
16. анонимен - В архива е
01.10.2010 11:32
nakom написа:
архив, папка, деловодството ли е, ИТ отдела ли е?дай джокер, нали си го видял.Що се дърпаш бе, ще черпя кафе

кафето , на деловодителките. Аз пия по сериозни неща.
цитирай
17. анонимен - ей,червенушки
01.10.2010 12:30
Ама хич не търпите другарска критика,ей!:))))))))
цитирай
18. kentoff - 14. анонимен
01.10.2010 12:42
А защо обиждаш лично.
Развий си тезата като си мислещ опонент. Докажи обратното.
Защо трябва да обиждаш човека, а не можеш да да направиш по-простото, а? Така превръщаш автора в противник, а може би го имаш за класов враг?

Елементарни сте, нищо ново не научихте за двайсет години,
а твърдяхте, че сте се променили!
цитирай
19. nakom - Kentoff хайде моля те
01.10.2010 12:49
Да не слагаме под общ знаменател.Че живота е шарен и пъстър, и ако НИЕ за 20 години не сме се променили, то ВИЕ за близо 100 доникъде не сте.
Свикни със следната мисъл - живота е толкова, ама толкова шарен, че хората не се делят на ЛОШИ КОМУНИСТИ и ДОБРИЧКИ ДЕСНИ.
Има много подвидове
цитирай
20. анонимен - nakom е слаба ракия
01.10.2010 13:31
Пеняви се, измисля си, кара ме аз да му търся контрааргументите, че и лъже на всичкото от горе. Това, с над 1000 души изгорени в село Бойник беше върха. Как не сме го знаели до сега. nakom , ще те светна за нещо. При демокрацията има "противници" и правила. При ком. соц.-овете има врагове за унищожение и няма правила. Ако ти липсва подготовка по темата, готов съм да ти съдействам, но срещу заплащане. Всеки труд се заплаща. Това, да не ти е бригадирски труд?

цитирай
21. nakom - http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=975&sectionid=5&id=00004
01.10.2010 14:45
През 1916-1917 г. в Поморавието избиваме над 20 000 сърби, когато там започва въоръжена борба срещу нашите окупационни части. В т. нар. Драмско въстание през 1942 г. (всъщност няколко терористични нападения срещу наши военни части) избиваме 13 000 гърци (по гръцки данни) или 3000 (по наши данни). В Източна Сърбия през 1942-1944 г. избитите цивилни сърби също са хиляди. Само в с. Бойник - 1432. Както всеки може да се сети, въоръжените лица в тези цифри са малцинство.



Чети бе, ако не при нас- чети по сръбските сайтове и там го има.
Чети мило момче, не всичко е антикомунизъм.
цитирай
22. анонимен - Очевидно не познаваш нашата история
01.10.2010 16:16
nakom написа:
През 1916-1917 г. в Поморавието избиваме над 20 000 сърби, когато там започва въоръжена борба срещу нашите окупационни части. В т. нар. Драмско въстание през 1942 г. (всъщност няколко терористични нападения срещу наши военни части) избиваме 13 000 гърци (по гръцки данни) или 3000 (по наши данни). В Източна Сърбия през 1942-1944 г. избитите цивилни сърби също са хиляди. Само в с. Бойник - 1432. Както всеки може да се сети, въоръжените лица в тези цифри са малцинство.

Чети бе, ако не при нас- чети по сръбските сайтове и там го има.
Чети мило момче, не всичко е антикомунизъм.

Но с удоволствие ще ти покажа книга и снимки, какво е ставало с българите в Македониите и Тракия. Снимки, спомени, очевидци. Ти си се отдавай на руска гръцка и сръбска пропаганда. Аз си държа на България и българите. Съвсем скоро ще прочетеш за топлите връзки Москва-Белград и техните слуги в София. Съвсем скоро.
цитирай
23. nakom - И като прочета какво бе
01.10.2010 21:28
Аз не казвам че ги е нямало, казвам че ми е писнало да ми ги навират, сякаш противницте им са били света вода ненапита.Трябва да си пълен малоумник, за да твърдиш че има само черно или само бяло на тоя свят.
цитирай
24. анонимен - Всъщност, навираш си ги сам.
01.10.2010 22:55
nakom написа:
Аз не казвам че ги е нямало, казвам че ми е писнало да ми ги навират, сякаш противницте им са били света вода ненапита.Трябва да си пълен малоумник, за да твърдиш че има само черно или само бяло на тоя свят.

Но предпочиташ да обвиняваш други. Пъки и да си малоумник да бъдеш, не те насилвам.
цитирай
25. nakom - Добре бе столичен
02.10.2010 02:52
хайде, громи комунизма.Давай смело, заслжи си лесните овации от любимата публика.Това ако ти доставя удоволствие, просто ти е празен живота.да пишеш неща на един клик разстояние е пълна глупост, особено тема пълна с автори-лилипути, всеки от които се чуди как да се изхрачи повече върху тоя нещастен комунизъм.
Смело катана, истински самурай си ти :-)
цитирай
26. анонимен - За 25. nakom - Добре бе столичен
02.10.2010 12:33
Чети внимателно, лют защитнико на соц и ком- а.
до 1997 г. винаги съм бил на първа линия в битката за демокрация. Винаги срещу нас са били съответните сили за сигурност и никога защитници на идеологията. Така че, запази патоса си за тук и до среща на площадите. Не, че ще се срещнем с вас, защото за вашата идеология и полит. партия е характерно да се криете зад чужди гърбове. Имай пред вид, че това което пиша тук е плод на преживян опит.
цитирай
27. nakom - И глупака отново
02.10.2010 12:48
ВАС , НАС, ВИЕ ВСИЧКИТЕ, НИЕ ВАС НИКОГА
абе ей ;-), спри да генерализираш бе .Глупаво е
каква битка, каква демокрация нещастни човече.Жалка пионка, в една предварително загубена битка.Стефан др.Димитър Чолаков на блог.бг
Идеология, каква идеология.Смърт на комунистите?.
На площадите ходя като снимам.Обичам да създавам, не да руша.И не си давам труд да мразя излишно.Ако и ти снимаш-може да се срещнем.
Извън тази тема, в кварталните хоремаци е пълно с личности с твоята "идеология".Ако ги почерпиш една ракия ще ти я разкажат детайлно, а ако не ги изслушаш докрай - ще те намразят.И ще станеш комунист ;-).Забелязвам че вече съм станал, явно сте ми скучни, но от скука си споря с вас.
цитирай
28. анонимен - nakom, кротката с дефинициите и епитетите
02.10.2010 14:10
Не знаеш какви ги мога в това направление. Да се дискутира с тебе и с радиоточка си е еквивалентно. Както се забелязва, само врещиш, но факти винаги. И това те мързи да направиш. Или не можеш. Версията "мога, но не искам", я пробутвай на невежите".
цитирай
29. анонимен - ДОКАЗАНО Е ТОВА...ПИШЕ ГО "ЧЕРНО -НА БЯЛО"!
03.10.2010 15:38
ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ СЪС ЗАВЗЕМАНЕТО НА ВЛАСТТА НА 9.09.44г, СА ОКОЛО 220хил.ЧОВЕКА!
ПРЕДИМНО,ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ВОЕННИ ,ОТБРАНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ЖУРНАЛИСТИ!
ВСИЧКО Е ВЪРШЕНО ,ПО ИНСТРУКЦИИ НА РУСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ КГБ, У НАС ПО ТОВА ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ!
БКП НЕ Е НАБРОЯВАЛА ПОВЕЧЕ ОТ 5-хил.ЧЛЕНА!
ОСТАНАЛИТЕ СА ЛУМПЕНИ И СИМПАТИЗАНТИ ,ОТ КОИТО ПАРТИЯТА СЕ Е ОСВОБОДИЛА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!
ОСОБЕННО ОТ ОБЩОИЗВЕСТНИТЕ УБИЙЦИ И ГЛАВОРЕЗИ, КОМПРОМЕТИРАЩИ ИМЕТО НА ПАРТИЯТА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antikom
Категория: Политика
Прочетен: 1118371
Постинги: 202
Коментари: 1330
Гласове: 3330
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031