Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2016 13:20 - КЪСНО Е, БОРИСОВ, ЗА КИТКА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9258 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КОЙ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ И ПО-МАЗНО? МОСКОВСКИ ИЛИ БОРИСОВ?

 

Ето тезата на криминално проявеното лице  Московски:

 

„…Транспортният министър Ивайло Московски не е знаел за разработката на службите по корупционните схеми в ДАИ през четирите месеца, в които е работено.

В момента, когато операцията по задържането на Цветелин Цветанов и останалите служители е започнала, министър Московски е бил информиран и тогава е издал разпореждане за пълно съдействие. Такава е и неговата нагласа към момента.

Това заяви Ивайло Московски в първия си коментар след провеждането на операцията.

По думите му след като такава операция е проведена и то на най-високо ниво, е очевидно, че в контролните органи на Министерството на транспортаполитически чадър няма.

„Такава практика няма”, заяви за Нова телевизия транспортният министър.

Иначе решението за избора на Цветелин Цветанов е било взето „в движение”, както се изрази самият Ивайло Московски, тъй като Цветанов е бил един от регионалните директори в администрацията до този момент.

"Това, което научавам, е шокиращо”, посочи министърът, като информира, ченяколко пъти са правени опити структурно да се променят нещата.

Той потвърди, че многократно са стигали сигнали за нередности в ДАИ и ведомството е активирало всички контролни органи.

"В случаите, в които в докладите се казва, че има предпоставки за корупционни действия, сме сезирали допълнително органи. На няколко места бяха хванати групи”, поясни транспортният министър.

Московски допълни, че по никакъв начин не е притеснен, че ще бъде призован като свидетел по „ДАИ-гейт”, защото не бяга от отговорност…”

 Нека сега направим анализ на лъжите му.

Криминално проявеното лице Московски твърди, че щом операцията е проведена на най-високо ниво, значи няма политически чадър. Той вижда чадъра в ръцете си, но твърди обратното. А истината е, че не само той не знаеше за операцията. За нея не знаеше и криминално проявеното лице Борисов. Не знаеха и криминално проявеният министър на МВР и криминално проявеният шеф на ДАНС. Операцията  бе проведена въпреки тях, защото европейските институции нямат никакво доверие нито в криминално проявената агенция ДАНС, нито в криминално проявеното министерство МВР, нито в криминално проявеното лице Борисов, нито в криминално проявеното лице Цацаров. Затова шефът на Европол организира цялата операция за няколко часа с отделни служители на ДАНС и ГД БОП, които се ползват с доверие в тях. След арестите всички споменати бяха най-учудените и насрани задници, които сме виждали през последните години.

Друга лъжа е, че решението за издигане за изпълнителен директор на Агенцията, криминално проявеното лице  „Цветелин Цветанов /според Московски/ е бил един от регионалните директори в администрацията до този момент.” Това е много нагла лъжа. „До този момент” Цветанов беше директор на „Инжстрой”-Плевен, където беше назначен преди две  години със съдействието на Цачева. Това стана поради изгонването му от шефското място в ДАИ-Плевен поради корупция. Московски много добре знае това, но циганията у него е по-силна и той по инерция лъже.

"В случаите, в които в докладите се казва, че има предпоставки за корупционни действия, сме сезирали допълнително органи. На няколко места бяха хванати групи”, поясни транспортният министър.

Тук лъжите са много. Защото само аз съм изпращал толкова много сигнали и документи с доказателства, че ако беше взел законови мерки, сега затворите из страната щяха да пращят по шевовете от осъдени служители на различни нива в министерството. При това не само от „Автомобилна администрация, но и от останалите главни дирекции-„Корабна администрация, ГД „ГВА”, „БДЖ”, „Н КЖИ”, „”Съобщения” и „Информационни технологии”. Защото корупцията в цялото министерство е ужасяваща!

Единственото вярно е, че той не е знаел за операцията. Защото ако знаеше, нямаше да има арести и обиски, а всичко щеше да си върви по старому и едни много големи пари щяха да минават и през неговите джобчета, за да стигнат до Борисов и партийната каса на ГЕРБ.

Сега нека видим какво излъга криминално проявеното лице Борисов:

„…Ивайло Московски няма да бъде уволнен, подчерта Борисов. И обясни, че министърът на транспорта е съдействал при разкриването на престъпната схема в ДАИ…”

Криминално проявеният ни премиер твърди точно обратното на криминално проявения министър. Следователно поне един от тях лъже мазно и напоително. Разбира се, лъжат и двамата, въпреки, че на пръв поглед това е невъзможно. Но както е прието за нормално у нас, това, което в другите страни е абсурд-у нас е норма.

В криминалната си ария убиецът на български граждани Борисов натърти, че няма да отстранява убиецът Московски докато прокуратурата не си каже думата. С други думи се казва, че убиецът Московски трябва да остане министър докато покрие максимално доказателствата за тежките престъпления в МТИТС. Както направиха с архива на Агенцията, която със знанието на убиеца Борисов и подписа на убиеца Московски бе унищожена, въпреки че у мен останаха приблизително два чувала с документи.

Опитите на КПЛ Борисов да извърти нещата така, че позорът да бъде превърнат в похвално постижение е смешен и жалък. Ако освен „Винету” беше прочел и „Параграф 22” щеше да го разбере, ама нали не е от четящите, а от дрънкащите. Аз го разбирам, защото той се бори за целостта на тиквата си, но този път няма да мине евтиният селски тарикатлък. КПЛ Борисов се надява да проточи нещата и постепенно да ги прикрие както досега, но този път се хвана за ядеца.

Прочее, вчера разговарях по телефона с наблюдаващия прокурор от Специализираната прокуратура Андреев. Когато го попитах защо привикват да даде показания Радан Кънев за негово изявление преди 2 седмици, а мен не ме канят, въпреки че вдигам гюрюлтията от 2 години, той ми отвърна, че имало много разпити на свидетели и на мен още не ми е дошъл реда. Това ме кара да мисля, че прокуратурата е вкарана в улея на протакане, докато се забрави за този случай. Разбира се, казах му истината право в очите и сега ще изчакам десет дни, за да видя дали ще ме поканят за свидетел. Другият смешник, Георги Кадиев и той реши да вземе кожата на убитата мечка, но и този номер е обречен на провал. Но лъжите и хвалбите са нещо естествено за българските политици, така че Кадиев не е оригинален.

КПЛ Московски лъже като циганин, но КПЛ Борисов го бие, защото от своя страна лъже като дърт циганин.

Този път, обаче, това няма да ги спаси.

Късно е либе за китка!

 




Гласувай:
8



1. apostapostoloff - Да де, ама Борисов ще е на власт,
19.04.2016 14:32
докато хвърли топа. Това е положението!
цитирай
2. kpd - Големи мръсници са скатани в тра...
20.04.2016 09:26
Големи мръсници са скатани в транспортното министерство. Чудил съм се, как е възможно в една човешка кожа да се съберат едновременно некадърна мижитурка и амбициозен подлец...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735576
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031