Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2013 11:12 - Грабежът на комунистите тепърва предстои!(Стефан Гамизов)
Автор: antikom Категория: Политика   
Прочетен: 1938 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

         Чета какво пишат тези нагли и крадливи хора от това правителство. Искам да знаете, че те лъжат напълно за някаква промяна в енергетиката.
     С т.н. промени в Закона за енергетиката не правят нищо друго, освен да прикриват собствените си безкрайни многогодишни кражби. Кражбите в Белене, Марица Изток 1 и 3, Цанков Камък, кражбите от доставките на ядрено гориво, ремонтите в държавните дружества, технологичното сгромолясване на енергетиката по причина на "зашиването" й за руската примитивна технология правеща всичко скъпо и неефективно, измамите в ЕРП-тата, унищожаването на най-голямата хидро-мощност на Балканите, (ПАВЕЦ"Чаира"), кражбите на ДДС от Ковачки в Бобов Дол и Брикел, измамите с търговия с ел.енергия, кражбите на ДДС от износ на ел.енергия, измамите със "студен резерв", високо ефективно производство и графиците за работа на централи, надписването на сметките или фалшивото им отчитане за да може да се крие нелегалния пазар на ел.енергия, далаверите на Богомил Манчев, Румен Овчаров, Красимир Георгиев, Кадиев и покровителстващите ги престъпници в ДАНС начело с Цветлин Йовчев...
     Нищо, абсолютно нищо не "пипват" от това и не възнамеряват да го направят.
     Те възнамеряват да откраднат през енергетиката 50 милиарда лева през следващите 15 години и искат да направят това документално необратимо!!!
     Лъжат, мамят, подготвят пълното сгромолясване на всичко, което ние ще пратим от залъка на децата си с държавни кредити докато не затънем като Гърция!!!




Гласувай:
11



1. анонимен - Но истината е много по-тревожна...
01.07.2013 13:00
Всъщност в Европа, от много векове (и по-точно, от както в отделните държави или империи се споменава за робство, феодализъм и крепостничество, а и за печатане на пари!!!), по много различни, отрепетирани мафиотски схеми, организираното на юдомасонски - мафиотски принципи, сатанинско световно еврейство, е натрапило на наистина свободните до тогава народи, феодализма и монархиите, и евреите са се самоназначили на новоучередените от самите тях, сладки "благороднически" длъжности. Ето затова родословията на всички монархии, ако се разгледат обективно, водят винаги до еврейски корени. И ето защо, например, "освободена" от турско (а всъщност - от юдейско иго) България, няма право да избере и назначи българин за свой цар, - защото не е със "синя" ? (еврейска) кръв!?
............
Изнесеното в тези три коментара не е агитация, защото в подобна агитация няма никакъв смисъл. Агитация и то непрестанна, правят само онези, които управляват с лъжи и измами, т.е. със всякое зло!

И, който разбрал, разбрал. Който не е, има време и възможности да проверява и да анализира. А който не иска да разбере, напразно е чел тези редове.

А че малцина ще повяравт или ще тръгнат да проверяват изнесените факти, съвсем не значи, че публикуването им е безполезно, защото и единици да прочетат и научат тези дълбоко скривани истини, публикуването им ще се оправдае!

Григор Симов
цитирай
2. demograph - Екс-Министърът Василев от служебното правителство
02.07.2013 01:12
Ги направи на 5 стотинки с наивната си усмивка. Лиснаха им крадливите гъзове. Но народа прост....трябва да го образоваме и то бързо. Време няма - ще ни окрадат до шушка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antikom
Категория: Политика
Прочетен: 1121819
Постинги: 202
Коментари: 1330
Гласове: 3330
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930