Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 16:18 - Референдум за обявяване на БСП за незаконна
Автор: antikom Категория: Политика   
Прочетен: 7214 Коментари: 22 Гласове:
11

Последна промяна: 06.06.2013 13:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image



     Предлагам да инициираме във ФБ референдум за обявяването на БСП за незаконна и забраната `и , като кръвен и идеен наследник на БКП - тоталитарна партия с терористично минало .
     Нужни са 500 хиляди подписа и ако се организираме добре, ще ги съберем без проблеми.
     В края на краищата, нека народът каже иска ли партия с криминално минало да съществува в демократична България или не.
     Какво ще кажете по този въпрос?



Тагове:   референдум,


Гласувай:
15



1. andrei - Подкрепям,
05.06.2013 17:09
но не сме ли твърде много закъснели.
цитирай
2. vladostoy - Подкрепям!
05.06.2013 17:28
Подкрепям!
цитирай
3. antikom - Хората трябва да се активират!
05.06.2013 18:13
Важно е да се прави нещо против комунистите непрекъснато!
цитирай
4. forest - Защо съм ЗА
05.06.2013 19:14
Защото върхушката им са подмолни манипулатори , озверели за власт сноби, свързани с подземни структури и безброй къртици в администрацията...И лицата им говорят за нечистоплътност....За обикновенните и заблудени хорица , които ги подкрепят---нищо не казвам..Промиват им мозъците като на талибанчета.....Трябва голям митинг с мото--"Не на посегателството върху демокрацията , върху държавността , върху свободите и правата на народа"....
цитирай
5. vencivaleri1951 - Смени алкохола човече,
05.06.2013 23:43
а то по стената и бели мишки ще плъзнат:))))

Първо прочети за какво имаш право да предизвикаш референдум. Не може референдум да изземе преоргативите на съда. Само той е в състояние да забрани дадена структура, фирма и проче...
След това как виждаш да забранищ партия членуваща в ПЕС и с ръководителна тази партия шефа на ПЕС. БСП за зло или добро е най вписалата се партия в различни международни структури. Както казах, Станишев е шеф на ПЕС, друг лидер /Бокова/ е шеф на Юнеско, а Арабаджиев е на висока позиция в европейски съд.
Тоест няма друга Българска партия така легитимирана в различни управленски органи извън страната.
Видите ли годподин "антиком " ударил две ракии на гладно , и почнал да гледа на забраняване:))))
цитирай
6. jeremy231 - И аз съм "ЗА"
06.06.2013 09:28
Колкото до кой и колко ракии е пил на гладно, това е в рамките на "като нямам какво друго да кажа, и глупост да е, пак ще я напиша".
цитирай
7. vladostoy - vencivaleri1951 е прав. Първо, ...
06.06.2013 09:31
vencivaleri1951 е прав. Първо, трябва да се види закона за референдумите дали позволява подобно искане. Ако не позволява, искането трябва да се преформулира, ако не по дух, то поне като форма. Второ, важно е да се избистри термина "незаконна" и тук трябва да се погледне закона за политическите партии и Конституцията. За да не пишем тук трактати, не е ли по-добре да се съберем и да поговорим?
цитирай
8. ka4ak - 5. vencivaleri1951 - Смени алкохола човече, Ако,бяхме правова държава,щеше да е забранена!!!:)
06.06.2013 10:22
vencivaleri1951 написа:
а то по стената и бели мишки ще плъзнат:))))

Първо прочети за какво имаш право да предизвикаш референдум. Не може референдум да изземе преоргативите на съда. Само той е в състояние да забрани дадена структура, фирма и проче...
След това как виждаш да забранищ партия членуваща в ПЕС и с ръководителна тази партия шефа на ПЕС. БСП за зло или добро е най вписалата се партия в различни международни структури. Както казах, Станишев е шеф на ПЕС, друг лидер /Бокова/ е шеф на Юнеско, а Арабаджиев е на висока позиция в европейски съд.
Тоест няма друга Българска партия така легитимирана в различни управленски органи извън страната.
Видите ли годподин "антиком " ударил две ракии на гладно , и почнал да гледа на забраняване:))))

Нормалното бе,да бъде възстановена Търновската Конституция,защото Референдума от 46-та година е НЕЗАКОНЕН!!!
Сега се кефиш на имотите,които ти върнаха,но ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТАЗИ ПАРТИЯ,ПРОСТО НЕ СА НАКАЗААНИ И БСП,ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЕ Е РАЗГРАНИЧИЛА??!!!:(((
А,шефа на ПЕС,си е за затвора,само за този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=vI39Uy_ykm8
Тогава е и министър председател на България,а може да изгледаш филма"НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР",за да видиш колко БЪЛГАРИ,БЯХА ИЗБИТИ!!!:(((
Даже и по недоносчето,НОВАТА НИ КОНСТИТУЦИЯ,БСП като първоприемник на БКП,пак няма място!!!:(((
Да не говорим,пък и за ДПС,която роди и АТАКА,ТРИ ГИБЕЛНИ ПАРТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!:(((
Изкуствената болест,натресена ни от предишния строй,няма вариант да се излекуваме,защото видя каква чекистка операция,спретнаха ДРУГАРИТЕ,по изборите!!!:(((
С ОМРАЗА,НЕ СЕ ГРАДИ,А СЕ РАЗРУШАВА!!!:(((
Виж гениалните мисли на ДЯКОНА НА СВОБОДАТА за БЪЛГАРСКАТА РЕПУБЛИКА:
"Всички народи ще живеят в нея под едни чисти и святи закони, както е дадено от Бога да живее човекът. И за турчинът, и за евреинът и за пр., за всички еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българина. Така ще е в наше Българско..."

” Братя, възобновлението на нашата славна преди държава, отърванието ни от проклети агаряни, за да си добие първата чест и слава нашето мило отечество Българско, най-после да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите собствени задружни сили. като е тъй вам, вам надлежи да се покажете достойни, верни и неустрашими във всяко отношение.”

“За отечеството работим, байо! Кажи ти моите и аз твоите кривини, па да се поправиме и все да си вървим наедно, ако ще бъдем хора!”

«Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност.»
Та по полезно е да изтрезнееш от Партийната водка,за да станем ПРАВОВА ДЪРЖАВА !!!:)))
цитирай
9. vencivaleri1951 - И какво като си "ЗА"
06.06.2013 10:23
jeremy231 написа:
Колкото до кой и колко ракии е пил на гладно, това е в рамките на "като нямам какво друго да кажа, и глупост да е, пак ще я напиша".


Аз съм да се забранят ЕНП и "републиканците":). Какво следва от това?

Иначе компартията е забранявана не един път, а и десетилетия физически е унищожавана. После унищожители и забранители горко са плакали, сълзливи прошения са писали.
Аз не мога да разбера как така определящите се за "десни" у нас все някой им пречи. От закани и забрани "забраниха" себе си и се мятат като риби на сухо припознаващи за "свой" всеки който се закани на социалистите макар и да е с недвусмислина и потомствена комунистическа биография. Заливахте площади със" синя" енергия и зарад професор по марксизъм, и зарад гл асистент по политикономия на социализъма, и зарад крадлив монорх, и сега зарад мутро-огнеборец. После всички изредени оплюхте, с клетви ги заливахте и накрая за успокоение на собственото си самоизмамване изкарвахте виновни социалистите, десарите, турците, сега атакистите . Във фантазиите ВИ за мъст , за реванш някакъв винаги е налице забраната, а ако отсъства заканата за физическа саморазправа е за това , че не Ви стиска.
Нали си спомняте , че един "син" парламент определи компартията за нелегитимна и престъпна с което направи внушение, че и наследяващата я/Социалистическата/ също е такава./Нямаше законово как да я забрани/ Какво стана накрая. "Забранителите" днес са извън парламента/лично разбира се богати/ а соц партията законодателства и макар и втора според избирателя управлява.
Прави ли Ви впечатление господа, че в исторически план "десните" никога не са имали имоти макар че са били заможни хора лидерите им. /ВМРО е изключение , но там нещата са други/ Земеделци, комунисти-уж бедняци, уж цървули но винаги са имали дом и читалище свои./да има десните какво да конфискуват:)/ Не че десните не са правили опити, но събирайки средства все някой ги открадва. Това е философията на бълг десен и за това е на този хал
цитирай
10. vmir - Няма как да стане, защото зад тези стои Москва.
06.06.2013 11:16
А когато в защита на която и да било партия стои Москва, стои и московския стандарт за цена на живота и представата за патриотизъм с индустриално изтребване на всичко, което не се подчинява сляпо на диктаторите и всичко останало.

Да припомням ли, че след ПСВ, СССР стои неизменно зад всички метежи и всяко начинание за обезглавяване на България и ликвидиране на българския национален идеал и дух? Или, че на 14 април 1925 година под ръководството на Москва, са избити наведнъж в пъти повече български генерали отколкото във всички войни, взети заедно? Че, за издокарване пред Москва, на терористите - убийци на елита на българската армия, воювала в няколко войни за българския национален идеал, са раздадени пожизнени заплати, премии, високи длъжности и привилегии до еди-кое си коляно?

Да припомням ли за следващото покровителствано масовото избиване на българския национален елит в през февруари 1945 и за почестите и привилегиите, с които са отрупани убийците на българския национален идеал, и поставянето на българската армия в ролята на мюре за мощната турска армия, та за да се докарат пред Москва, тези безумци не се посвениха да поставят българската младеж в ролята на жертвено животно, а ти си въобразяваш, че техните агенти тук ще стоят просто така, да забраним тази партия, която ден след ден прави всичко по силите си, за да държи България в положение на руска кочина на Балканите?

Я питай Венци Валери да ти каже за "Червените ескадрони" на Смирненски, за деветоюнския преврат да ти разкаже, ама никога няма да ти каже, че "Червените ескадрони" е писано малко преди подстрекавантите от Москва метежи у нас, както и най-големия доскоро терористичен акт в света, ръководен от Москва за обезглавяването на българската армия е малко преди деветоюнския преврат... Тези няма да престанат, докато не ликвидират България. На тези няма да им мигне окото, ако можеха да унищожат Европа, нито дори света.

Това са безумци, които приравняват предателството и престъплението с щастието да вредиш на другите, за да се чувстваш значим. За постигане на целите си са способни на всякакви мръсотии, някои се правят дори и на русофоби, за да могат по-извратено и коварно да атакуват, когато им дадат необходимия знак. И тези се гордеят с всичко това и искрено вярват, че политиката е да вредиш и надлъгваш всички останали, за да оправиш себе си. Така ги учат като ги надъхват непрекъснато, че престъплението е нещо нормално и личностната реализация е равносилна на това неуморно да приписват собствените си престъпления на останалите.
цитирай
11. vencivvg - ПОДКРЕПЯМ
06.06.2013 11:32
Подкрепям петицията, червената партия отдавна трябваше да е забранена.
цитирай
12. jeremy231 - Антиком, ама как плачат за едно истинско разследване, както го пише по дебелите книги
06.06.2013 12:29
И "Нюрнбергски съд". Не народен. Платена агентура на чужда държава. Със 100% доказателствен материал и техни самопризнания.
Тоя ще иска забраняване на ЕНП, Ми да пусне такава подписка, ако не го е срам.
Няма по 100 пъти да показвам, как са се облажвали непрекъснато за чужда сметка т.н. "леви".
цитирай
13. tomcat2 - Ами организирайте си бе ще гласу...
06.06.2013 13:46
Ами организирайте си бе ще гласувате всичките 15 седерунгели:)
цитирай
14. antikom - 5. vencivaleri1951
06.06.2013 13:56
Алкохола си за руски квас не сменям!
Кой ти каза, че само съда можел да забранява нещо?
Ти на кой свят се намираш? Конституцията казва, че референдумите решават въпроси от национално значение. Щом се инициира референдум - подобно на вашия от 5 септември'44 - и той се произнесе с мнозинство - какъв е проблема да се забрани московската фанариотия, а?
Време ти е ментално се поотдалечиш от чл. 1, наследник на червени гаулайтери Венциславчо!
Ама, отскоро българина Станишев бил на ПЕС шеф - кво от това? Тя вашата шайка хайдуци е с
претъпно минало - от което не се е отказала, а има Закон, с който режима и беше обявен за престъпен, да не говорим, че престъпленията на бсп са престъпления против човечеството!
Понимаеш!
Не прекалявой с руския квас, че джуркаш балалайки, товарищ!
цитирай
15. antikom - 13. tomcat2
06.06.2013 13:58
Педала Сегрей - не е необходимо да гласува.
цитирай
16. vencivaleri1951 - " Тоя" те иронизира джереме
06.06.2013 14:08
jeremy231 написа:
И "Нюрнбергски съд". Не народен. Платена агентура на чужда държава. Със 100% доказателствен материал и техни самопризнания.
Тоя ще иска забраняване на ЕНП, Ми да пусне такава подписка, ако не го е срам.
Няма по 100 пъти да показвам, как са се облажвали непрекъснато за чужда сметка т.н. "леви".


Еднакво безумие е да искаш забрана на ЕНП както да искаш такава на сестринска партия от семейството на ПЕС още повече че и председателят на "забраняваната" с подписка партия:) е шеф на ПЕС. Това е легитимност от всякъде драги и само озлобени и немислещи хора могат да не го виждат. Единствено представители на тази партия са в европейски и международни структури, при това на престижни позиции. Защо няма ни един десен е въпроса? Защото според мен откакто са се появили на ново през 90те единственото за което са мислили десните лидери е как да гепят нещо. Останалото е било реваншизъм, забрани, бутане на построено и така нататък...През 90те събрахте близо 2млн на Орлов мост-къде са хората Ви днес???
Кой Ви е виновен. Ще забранявате партии, ще слагате образователен и възрастов ценз, ще бутате паметници...Именно зард това "високо патриотично" и "високо отговорно" присъствие в политическия живот Ви отсвириха и у нас и в ЕС. Докарахте се до това, че политически бояджии да "сбъдват" фантазиите ВИ.
Стигнахте до там че със словата и книгите на Увалиев и Георги Марков/писателя, не доносника/ под строй гласувате за откровен илитерат и негодник. 2013та е , не 1923та и подобни негодници няма да Ви свършат работа.
цитирай
17. antikom - 17. анонимен - техн. грешка - референдума е на 5.IХ'46 год.
06.06.2013 15:06
Не се отнемат права, когато се защитава обществото, държавата и личната свобода и собствеността на гражданите!
Това са приоритетите в Конституцията!

Зарежи аналогиите с ГКП(тя не е направила нищо на Германия), а направи аналогия с НСРП - национал социалистическата работническа партия с ген. секретар тов. Адолфчо Хитлера!
цитирай
18. antikom - анонимния
06.06.2013 15:31
Кой си ти, ако не модератор от сайта!

Ако си задник без лице - не пищи тук!
цитирай
19. vmir - 19. анонимен,
06.06.2013 15:40
Цялата ви политика май се изчерпва с "доказателства" колко са си виновни другите, че сте ги утрепали, както казваше за подкупа пред ВВС Батето, "чист съм като момина сълза", та и вие друго не знаете. С тези неутолими претенции, да бяхте отделили половината време и за работа, ама реална, не само на приказки, цена нямаше да имате.
цитирай
20. liliyanaandreeva - ПЕС, ФЕС и БЕС са незаконна тройна ...
06.06.2013 16:47
ПЕС, ФЕС и БЕС са незаконна тройна кабинетна и паркетна полиция!
цитирай
21. ok3223 - 10-на педерунгели
10.06.2013 13:04
И паркетни педерунгелки, се канят да забраняват гуй- унуй, да гасят туй, що не гасне.
Ама туй не стая с фалшивите гласове във ФБ, които ще ви напомпи с иляди Тутано и неговият ГУРУ Камо Мутров, а иска реални сили и възможности, каквито паркетните секти СДС, ДСБ и пр. вкаменелости от минали епохи нямат, никога няма и да имат.
Туй прилича на гладни кокошки просо сънуват.
4год. от 1997 г., на мишоците и на главнияТ плъх ВАНЧО КОСТОВ - командиро не стигнаха да я свършат с таз зобрана на БСП и сичко ЛЯВО.
Когато НС,президенто,с командиро Костов държахте цялата власт,и я използувахте само за далавери и афери, за поДкупи и приватизАции.
Защо тогаз не я свършихте таз пуста ЛУСТРАЦИЯ, КОГОТ ВИ БЕ У РЪКА И МОЖЕХТЕ. А шумолите сега, когато сте кастрирани 0 и не стаяте за нищо.
Само въздуха ли да клатите, или за смеШки ...
Мухите плашат, кого, СЛОНО ...
Та и вие ...
Ама туй иска здрави гащи и уМения, каквито ВИЕ, с вашите шкембета и дебели дупета нямати.
Ама вие, по 2 лицеви опори и 3 клЯкания да направите и сте гроги.
Търсити маши да я свършат, беднички наемници, ама те са с нас, и ще запеят интернационало ощ щом грабнат пушките и пищовите.
И СИТЕ ВИЙ ОТИВАТИ НА КИНО, У ГЬОЛО.
цитирай
22. rustocks - 21. ok3223
12.06.2013 20:36
саше, мама - елементарен си, червено лайно миризливо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antikom
Категория: Политика
Прочетен: 1118326
Постинги: 202
Коментари: 1330
Гласове: 3330
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031