Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2011 19:26 - Секретните указания на БСП за изборите, от 1991 г.
Автор: antikom Категория: Политика   
Прочетен: 9519 Коментари: 18 Гласове:
22

Последна промяна: 24.07.2011 19:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

(Този материал е "заловен" от членове на БДФ, в Казанлък!)

Организация "Отпор", към ВПС на БСП
До всички партийни организации на БСП


УКАЗАНИЯ ЗА ПО-НАТАТЪШНАТА РАБОТА

НА ОБЩИНСКИТЕ И МЕСТНИТЕ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА БСП


       След минималната ни загуба на изборите през октомври 1991 г. не трябва да се губи самообладание, няма място за тревога и страх от загубата ни. Напротив, казаното от А. Луканов – и когато губим ние пак печелим – важи с всичка сила, особено за нашите организации, претърпели неуспех в изборите. Затова горе главите и на работа защото след не много време правителството на СДС ще падне и ще има нови избори. Подготовката за тях е изцяло във ваши ръце, затова спазвайте всичко което има в тези указания!

     I. Общински съвети в които има мнозинство на СДС или заедно с други представени общнски съветници трябва да се направи следното:

       1. Не се противопоставяйте явно на решенията, които се вземат с мнозинство от противниците – СДС или СДС, ДПС, СДС център и евентуално БЗНС.

       2. Търсете хора от техните редици, които имат амбиция за директори, началници и други. Предлагайте сътрудничество (тайно) обещавайте и няма да се противопоставяте на техните желания и предложения.

       3. Много важен момент в работата на общинските съвети е да се поставят наши хора начело в групите на СДС, ДПС, СДС център, БЗНС.

4. Ако има лица, които неможете да контролирате или не се поддават на по-горните предложения за кариера в работата, намерете начин те да бъдат отстранени и компрометирани пред обществото. Компрометирането в никакъв случай да не става от хора на БСП. Това трябва да стане от нашите в СДС.

       5. Търсете и внедрете в редиците на СДС деца и внуци на АБПФК, бивши членове на БКП (по възможност млади хора), лица, които са назначени от нашите правителства до 91 г. директори и началници, лекари, учители, управители на фирми.

       6. Там, където в местните КС на СДС има водачи с изграден обществен авторитет, направете всичко възможно да бъдат отстранени и на тяхно място да се наложат нашите хора, предпочита се те да оглавят партиите в СДС и оттам целият местен КС на СДС.

       7. Да се избират лица, лежали по затворите за криминални престъпления и да им се оказва необходимата подкрепа, за да влязат в КС на СДС. Те да се ползват с неафиширана ваша подкрепа.

       8. Внедрените от нас лица да се подкрепят неофициално и да не им се пречи, напротив, да се използват срещу онези местни лидери, които могат да обединят отново хората и да попречат на изборната ни победа в предстоящите скорошни избори.

       9. Да се използват всички възможности на изпълнителната власт (кметове, зам. кметове и председатели на общински съвети), които са от СДС за компрометиране. Опитайте да запазите нашите кадри в общинската администрация. Да не се завършва или да не се започва ново строителство там, където кметът е от СДС.

       10. Да се образуват инсценировки с предварителни сценарии, следствия и съдебни дела срещу лицата, водили активна предизборна кампания срещу БСП. Да бъдат разпорстранявани слухове за тези лица в негативен порядън.

       11. Важна основна задача е да се получи разцепление в редиците на СДС, да се избере ръководство на СДС, което да е съставено от наши подставени лица и да няма обществен авторитет. Това са задачите. Решението им, което трябва да започне веднага защото изборите са на прага ни.


                                                                                             Източник





Гласувай:
23



1. haralanov - Този документ...
24.07.2011 19:36
Вижда се,колко подмолна организация е БСП.
цитирай
2. kapucinonews - Бсп е мафия мафиите са десни! Като Трактора
24.07.2011 20:15
http://chitanka.info/text/2795/2#textstart
цитирай
3. kapucinonews - http://www. chitanka. info/te...
24.07.2011 20:17
http://www.chitanka.info/text/2795/2
цитирай
4. kapucinonews - Неолиберал или фашист това е въпроса?!
24.07.2011 20:19
http://baidalai.org/?p=1493
цитирай
5. kapucinonews - Иван Костов е от тях. Соломон Паси. ...
24.07.2011 20:31
Иван Костов е от тях. Соломон Паси. мартин димитров. Мартин закона
цитирай
6. kapucinonews - Евгени Дайнов също е от БСП. Мафия. ...
24.07.2011 20:34
Евгени Дайнов също е от БСП. Мафия. Пълна мафия. Мартин Заимов
цитирай
7. kapucinonews - Всеки десен боклук знаящ се анти...
24.07.2011 20:35
Всеки десен боклук знаящ се антикомунис - е от БСП.
цитирай
8. kapucinonews - Всеки зовящ се антикомунисте е от ...
24.07.2011 20:37
Всеки зовящ се антикомунисте е от БСП. Това е план.
цитирай
9. boristodorov56 - 8. kapucinonews
24.07.2011 22:58
Браво на теб! Изкарал си постинга на първа!

Иначе си идиот.
цитирай
10. raders - Ами те са царе на конспирацията:) И е ...
24.07.2011 23:24
Ами те са царе на конспирацията:) И е вярно това, че внедриха много свои хора в различни партии.
цитирай
11. анонимен - Като ги слушам как се гънат Мартинчо и Костов...
24.07.2011 23:35
просто ми става жал за тях.
цитирай
12. xloranphyl - А защо няма нито думичка за извън...
25.07.2011 07:38
А защо няма нито думичка за извънземните помагачи на БСП? А енергийните вампири защо не са споменати?
Ех, народът масово изтрещя....
То бива глупости, напоследък много шегобийци се навъдиха.
цитирай
13. анонимен - Тъпчо
25.07.2011 09:53
Еврейски мурафети
цитирай
14. анонимен - Мурафетски евреизми.
25.07.2011 11:23
Мурафетски евреизми.
цитирай
15. kapucinonews - http://www.youtube.com/watch?v=hyNkb34kjWk
25.07.2011 15:41
Капитализма се разви(разби) в 1929-година. Оттам нататък се разбра че капитализма има край. И той започна точно тогава. Това стана тогава и в Германия. След 1933-година започна ерата на ПОСТКАПИТАЛИЗМА, започна я Франклин Делано Рузвелт – с Новият Курс. Курс към след Капитализма. Сега в САЩ има посткапитализъм. Посткапитализма беше пренесен и в Европа след войната. Страните които имат най-добър стандарт на живот са посткапиталистически. Ако американците не бяха го направили това с Европа, то понеже нацизма и фашизма са заместители или подобрение на капитализма – щото капитализма се е изчерпал, щеше отново да има войни и глад. Посткапитализъм е капитализъм с марксистки черти! Маркс е благоденствие! Запомнете – Посткапитализъм имав най-желаните страни за живот, а посткапитализъм е КАПИТАЛИЗЪМ С МАРКСИСТКИ ЧЕРТИ!
капитализма е пост-империализъм – тоест капитализма е икономиката на империализма. В България и Русия преди комунизма е имало недостиг на капитализъм. И този проблем е бил нерешим. Проблема с липсата на капитализъм е бил нерешим. Щото тези страни са нямали империалистическа икономика, а както казах – капитализма е икономикаката на империализма. Вероятно Вапцаров е казвал “Ех хора – братя, ще направим завод за трактори и камиони” – нали е обичал мото техниката, но това говори че не е имало достатъчно капитализъм – тоест голямо производство и заети в това производство – че да си купуват необходимото. Този недостиг на капитализъм е могъл да се запълни само с държавен капитализъм, щото ако нещо не може да го има(както частна армия и полиция, ..) тогава държвата го прави. Индустриализация от държвата, което е примитивен капитализъм – с марксистки елементи в живота – но много малко, дори почти никакви, в Сърбия са имали повече марксизъм – там заводите са били почти на работниците. Все пак можем да кажем че така нареченият Реален Социализъм е бил Държавен капитализъм с Марксистки черти. Посткапитализма е Капитализъм с Марксистки черти – Смесена икономика с регулации за равен шанс и планиране на стандарт.

Хитлер е чел Маркс – просто защото не е имало друг тогава - който да е предсказал краят на капитализма. Рузвелт също – го е чел. Националсоциализма е избрал планиране на икономиката – защото това е било изхода от кризата на капитализма – от провала на капитализма, провала на капитализма е довел и провал на държавата. Изчерпването на капитализма е причинило провал на държавноста и обществото. Изчерпването на Капитализма доведе до Фашизма и Нацизма. А недостига на капитализъм( - като преимущество от колониализма) доведе до болшевизма и държавният капитализъм. Маркс е казал: “Демокрациятаводи до социализъм”… … В демокрацията всеки се развива, и ще се развие до крайност – което значки че всеки ще е информиран и образован до крайно ниво, а това е равни възможности за всеки, едни ще избират по собствено желание интелектуален труд, други ще избират физически труд, но понеже всеки ще е интелигентен и образован – тогава интелектуалният трудще е по малко ценен и престижен. Сега е обратното защото не всеки е образован и информиран – и това създава излишък на хора които могат да се домогнат само до трудни професии, но в много страни тръгна ли по пътя на посткапитализма има недостиг на ниско -квалифициран персонал, и една такава държава ако беше планета – тоест без възможнос да дойдат хора от друга система на развитие, то тогава в тези страни най-много щеше да се плаща на водопроводчици, каналджии, боклукчии и строители – и това щяха да са престижнипрофесии или щяха да имат техническо решение трудните и не привлекателни професии. Някои икономисти казват че е нерешима грешка на Маркс - за квалифицираният или не-квалифицирантруд, но прочетохте че не е така. Маркс не греши.
цитирай
16. анонимен - ако някой иска да гледа порно нап...
25.07.2011 16:53
ако някой иска да гледа порно направо в блог бг да дойде в блога ми и да каже какво иска да гледа, че първото порно не струва
цитирай
17. alexs - Ясно е че СДС е овладяно от червената мафия
25.07.2011 22:31
както и ГЕРБ е под техен контрол!
Те в уикилис са казали че мафията си има държава!
цитирай
18. анонимен - Съгласен
02.02.2012 13:55
kapucinonews написа:
Евгени Дайнов също е от БСП. Мафия. Пълна мафия. Мартин Заимов

Между другото Дайнов е измежду най-върлите антибългаристи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antikom
Категория: Политика
Прочетен: 1118396
Постинги: 202
Коментари: 1330
Гласове: 3330
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031